Osake on Ykkönen on osakekenttien yhteinen liike, jotta golfosake olisi aktiivigolfarin paras ystävä - nyt ja jatkossa.

Lähde mukaan rakentamaan golfosakkeen ja osakepelaamisen tulevaisuutta. Karistetaan yhdessä pölyt ja pinttyneet mielikuvat golfosakkeista. Osallistu keskusteluun, anna kehitysideoita ja jaa ilosanomaamme. Olemme sen velkaa historialle.

GOLFOSAKE
PÄHKINÄNKUORESSA

Osakepohjaisella golfkentällä keskiössä on aina osakkaiden golfin harrastaminen, sillä he ovat luoneet kentän yhteisön ja rakentaneet ja ylläpitäneet kentän omilla rahoillaan. Tämän takia osakekentällä osakas on aina ykkönen!

Suomen golfkentät ovat rakennettu muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta juuri osakkaiden, eli yksityisten golfareiden varoin. Golfosakkaat siis omistavat valtaosan Suomen golfkentistä. Siksi osakkaat ovat merkittävässä roolissa myös koko lajin rakentumisen kannalta. Lähes aina osakkeet pitävät sisällään äänioikeuden, jonka avulla osakas voi olla mukana vaikuttamassa siihen, mihin suuntaan golfyhteisöä ja golfia lajina ollaan viemässä.

Osaketyyppejä voi olla monenlaisia. Samalla kentällä voi olla erilaisia osakkeita, kuten A-osake, B-osake ja C-osake. Osakkeet eroavat toisistaan siinä, kuinka monta pelioikeutta ja äänioikeutta kukin osake pitää sisällään. Juuri pelioikeuksien ja äänioikeuksien määrä vaikuttaa myös suoraan osakkeen hintaan. Usein yksittäiselle aktiivigolfarille paras ratkaisu on yhden pelioikeuden sisältävä golfosake. Mikäli koko perhe golfaa, parempi valinta on sellainen, jolla pelaa useampi.
Golfosake on yksi golfin harrastamisen tapa, ja parhaana puolenaan se oikeuttaa rajattomaan pelioikeuteen kyseiselle golfkentälle. Näin ollen osakas pääsee aina takuulla pelaamaan niin paljon golfia kuin mieli tekee. Golfosake antaa lisäksi etuoikeuden peliaikoihin ja parhaat ajanvarausoikeudet, minkä merkitys korostuu etenkin nyt, kun golfin suosio on kasvanut ja kentät täyttyneet. Osakkeella saa myös erilaisia etuja ja alennuksia oman kentän palveluista, vaikkakin edut vaihtelevat kenttien mukaan.

OSAKESALKKU
TÄYNNÄ TOLKKUA

VARAA PARHAAT PELIAJAT ENSIMMÄISENÄ

Osakkaana varaat parhaat peliajat keskimäärin 16 päivää etukäteen

Rajaton pelioikeus

Osakkaana pelaat niin paljon kuin haluat – parhaina aikoina

OLET OSA GOLFYHTEISÖÄ

Osakkaana kuulut golfyhteisöön ja saat vaikuttaa äänioikeudellasi kentän tulevaisuuteen

Kultakortilla 25 kenttää

Osakkaana saat mahdollisuuden hankkia kultakortin, jolla pelaat 25 kentällä ympäri Suomea

Lue lisää kultakortista 

*voimassa vain järjestelmässä mukana olevilla kentillä

YSTÄVÄSI PELAAVAT EDULLISEMMIN

Osakkaana myös lähipiirisi ja ystäväsi pelaavat mukanasi edukkaammin

Tutustu kampanjassa mukana oleviin kenttiin

KORJATAANPA
VÄHÄN

Golfosakkeisiin liittyy huomattavan paljon vääriä uskomuksia….

Haastattelimme yli 100 osakkeella pelaavaa golfaria

Golfosake on huoleton, sillä pelaan paljon. En tällöin ole riippuvainen kauden alussa siitä, mistä saan pelioikeuden. Koska pelaan paljon, muodostuu osake itselleni parhaaksi ja edulliseksi tavaksi harrastaa lajia sen tuomien erilaisten etujen vuoksi.
NAINEN
34 vuotta / HCP 16
Ostin osakkeen, sillä halusin sitoutua mieleselle kentälle ja olla mukana yhteisön kehittämisessä. Parasta golfosakkeessa on mielestäni parhaat peliajan varausehdot, sillä osakkaana saan paremmin peliaikoja, sekä yhteisöön kuuluminen.
MIES
52 vuotta / HCP 9
Parasta golfissa on se, että voi neljä tuntia olla miettimättä maailman murheita kauniissa ympäristössä ja hyvässä seurassa. Itselleni lajissa parasta on se, että golf ei tule koskaan valmiiksi, vaan aina voi kehittyä paremmaksi, mitä tänään on. Aina tapaa tuttuja ja tutustuu myös uusiin pelikavereihin kilpailuissa ja vieraskentillä.
NAINEN
42 vuotta / HCP 22
Osakkeessa parasta on se, että olen oman pelaamiseni herra. Tiedossa on varmat kierrokset siellä missä haluaa käydä, sillä osakkeella saa parhaat tiiajat, erityisesti viikonloppuina. On siis oma pelipaikka, jonka kehittämiseen voi osallistua ja yhteisö, joka arvostaa omalla osakkeella pelaavaa.
MIES
44 vuotta / HCP 4

TARINOITA ON TUHANSIA, JAA OMASI GOLFOSAKKEISTA

SANA ON VAPAA

Miten sinä kehittäisit osakepelaamista vuonna 2022? 

KEHITYSIDEAT

OSALLISTU KESKUSTELUUN SOMEKANAVISSAMME