fbpx

Lahden Golf – unohda huolet, nauti pelaamisesta

Vuonna 1959 perustettu Lahden Golf tarjoaa 27-reikäisen kenttäkokonaisuuden laadukkaine peliolosuhteineen niin aloittelijoille kuin lajiin vahvasti sitoutuneille aktiiviharrastajille. Golfkeskus sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Lahdesta. Suomalaisen golfkenttäarkkitehti Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema Mestari -kentän etuysi on leppoisaa avomaan links-golfia, kun taas takayhdesikkö enemmän klassista metsäväylien ja puistokentän yhdistelmää. 9-reikäinen Kisälli -kenttä täydentää Lahden Golfin pelitarjonnan antaen onnistumisen tunteita kaiken tasoisille. Vuonna 2021 Lahden Golf osti enemmistön Challenge Tour -areenana toimineen Vierumäen Cooke -kentän osakekannasta ja tätä nykyä kenttä täydentää tarkoituksenmukaisella tavalla Lahden Golfin palvelutarjontaa – osakas on ykkönen.

Osake on Ykkönen 

Lahden Golf Oy on kehittänyt Takkulan golfkeskusta pitkäjännitteisesti.  18-reikäinen Mestari-kenttä avattiin laajennuksen jälkeen kesällä 2015. Uusittu 9-reikäinen Kisälli-kenttä avattiin kesällä 2016. Lisäksi Lahden Golf omistaa enemmistön Vierumäki Golf Club Oy:tä (Cooke) ja tarjoaa osakkailleen edullisia pelituotteita Cookella. Kentän rakenteita korjataan vuosittain sekä harjoitusalueita on laajennettu ja parannettu. Rakennuksia on peruskorjattu ja laajennettu. Lahden Golf on pitänyt myös kentänhoidon konekannan ajan tasalla ja kehittänyt kentänhoidon prosesseja. Investoinneissa on myös huomioitu ympäristöarvot ja ympäristöjärjestelmä on GEO-sertifioitu. 

Lahden Golfin panostuksista huolimatta vastike on pysynyt tehokkaan toimintamallin ansiosta kilpailukykyisenä ja yhtiöllä ei ole merkittävästi velkaa ja näin laajennukseen otettu laina tulee maksettua 2022. Lahden Golf Oy:llä on 777 osakkeisiin sidottua pelioikeutta ja 100 pelioikeutta yhtiön käytössä erityisesti junioreille. Tämä määrä takaa 27 reiän golfkeskuksessa erittäin hyvän peliaikojen saatavuuden ja mahdollistaa aktiivisen harrastamisen.

Osakkaiden erinomaiset edut

 • Edullinen rajoittamaton pelioikeus 27 reiän golfkeskuksessa.
 • Laajin varausoikeus ja hyvä peliaikojen saatavuus.
 • Alennuksia perheen junioreille, osakkaan vieraille, range, bägihäkit, autovuokra, talviharjoittelu.
 • Edullinen pelioikeus tai peliliput Cookelle.
 • Ilmainen kuuden kentän kuukausittain vaihtuva vierailuoikeus.
 • Edullinen Kultakortti yli 20 kentälle. Kultakortti ajanvarusohje 2022 (päivitetään keväällä 2023).
 • Greeniä Koko Seutu (GKS): edullisia vieraskierroksia ja kilpailuja 2022 (päivitetään keväällä 2023).
 • Ennakkovarausoikeus bägihäkkeihin ja golfautopaikkoihin.
 • Mahdollisuus vaihtaa nimetty pelioikeus perhepelioikeuteen (kahden hengen sarjalippu).
 • Vuokrapooli tarpeettomalle pelioikeudelle.
 • Osakkeiden välityspalvelu (myyjä/ostajatietojen välitys).
 •  

Lahdesta on ponnistanut moni Suomen eturivin pelaaja ja syystäkin. Kun haluat taattua golfnautintoa, niin kohdista katseesi Lahden Golfiin – siellä huolet kyllä unohtuu!

Tutustu kenttiin

Aulanko Golf – Golfia vuodesta 1940

Aulanko Golfin 9-reikäinen Hugo-kenttä on Suomen vanhin, mikäli ennallaan säilynyttä lay-outia pidetään mittarina. Tämä kenttä on toiminut edelläkävijänä ja esimerkkinä useille myöhemmin rakennetuille kentille, ja

Lue koko artikkeli