Pirkanmaan Sastamalassa golfareita palvelee Lakeside Golfin 36-reikäinen golfkeskus, joka muodostuu kahdesta keskenään erilaisesta kentästä. Yhteistä kentille on kaunis karkkulainen kulttuurimaisema, mutta molemmilla kentillä on oma tunnelmansa ja erilaiset pelilliset haasteensa. Tampereelta Lakesideen on matkaa reilu puolisen tuntia, Porista noin tunti, Sastamalan keskustasta alle 10 minuuttia.

Vuonna 1992 valmistuneen Järvenranta-kentän etuysi sijoittuu Riippilänjärven rantamaisemaan. Kauniiden näkymien lisäksi järvi tuo peliin mukaan sopivaa haastetta usealla väylällä. Takayhdeksiköllä maisema muuttuu vähitellen metsäisemmäksi ja täällä kentälle antavatkin leimansa vaihtelevat korkeuserot. Vuonna 2005 avattu Pirunpelto tarjoaa puolestaan hyvin toisenlaisen golfelämyksen. Kenttää ympäröivä jylhä luonnonmetsä lumoaa kauneudellaan, mutta haastaa golfarin tarkkaan peliin. Metsän reunustamien väylien lisäksi avokalliot ja Sorvijärven metsälampi leimaavat kierrosta. Luonnollisena osana kenttää ovat tietysti myös kaksi pirunpeltoa, jääkauden muokkaamaa kiviröykkiötä, joiden mukaan kenttä on saanut nimensä.

Osake on Ykkönen

Lakeside Golfissa panostetaan myös osakepelaamisen tulevaisuuteen. Osakkuus on pitkällä aikavälillä edullisin tapa pelata ja varmistaa pelimahdollisuudet myös tulevaisuudessa. Siksi osakkeenomistajat ovat Lakesidelle tärkeitä. Lakesidessa hyvän palvelun ja monipuolisten pelimahdollisuuksien lisäksi tarjotaaan osakkaille suunnattuja etuja, jotka ovat käytettävissä niin Lakesidessa kuin lukuisilla 25 eri yhteistyökentillä. Lakesidessa golfosakkuutta kehitetään jatkuvasti ja  kuunnellaan mielellään osakkaita uusia etuuksia mietittäessä.

Lakeside Golfin osake on turvallinen sijoitus itselle tai koko perheelle tärkeään harrastukseen. B- ja C-sarjan osakkeissa osakkaan pelikausimaksu sisältää pelioikeuden aikuisen lisäksi myös saman talouden juniorille aina 25-vuotiaaksi asti. Lakesiden A-osake sisältää 2 siirtokelpoista pelioikeutta, B-osake 2 varsinaista ja 2 nuorisopelioikeutta sekä C-osake yhden varsinaisen ja yhden nuorisopelioikeuden. Lakeside Golfissa golfosake ei sido hoitovastikkeen maksamiseen, joka on osaltaan myös selittänyt golfosakkeiden sujuvaa siirtyvyyttä omistajalta toiselle – vuonna 2021  kauppoja tehtiin 34 kappaletta keskihinnan ollessa tuhannen euron tuntumassa. Osakkaita kentällä on tätä nykyä 592.

Lakeside Golfissa viettää onnistuneen golfpäivän jos toisenkin. Viehätykseen ei myöskään kyllästy, sillä Lakesiden tarjonta on niin elämysrikasta. Pistäydy siis Sastamalan golfkeitaassa ja totea sama itse.