Keski-Suomen Laukaasta löytyy yksi kansainvälisesti ylistetyn kenttäsuunnittelija Ronald Freamin 18-reikäisistä helmistä – nimittäin Laukaa Peurunkagolf. Vuonna 1989 avattu Laukaan Peurunkagolf on yksi Suomen esteettisimmistä täysimittaisista kentistä sijaiten Laukaassa pittoreskissa järvimaisemassa Iso- ja Pikku Peurunka -järvien kannaksella, 30 min ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta. Vierailijoille ja lomailijoille Laukaa tarjoaa myös ainutlaatuisen monipuoliset majoitus- ja viihtymisfasiliteetit Peurungan ihastuttavassa lomaresortissa. 

Laukaassa golfaria tervehtii maastoltaan vaihteleva, haasteellinen ja hyvin hoidettu kilpatason golfkenttä, jonka kuriositeettina on Suomen ainoa luonnollinen saariviheriö väylällä 16.

Golfkeskuksesta löytää myös loistavat harjoitteluolosuhteet; ruohorange, lähipelialue, 2 x chippi-/puttiviheriöt ja laadukas 3-väyläinen PAR 3 -kenttä. Klubirakennuksessa golfari pääsee nauttimaan rentouttavista sauna- ja pukuhuonetiloista ja kruunaamaan golfpäivät idyllisessä Kartanoravintola Karlvikissa, jossa tarjotaan kesäkaudella kahvila- ja vitriinituotteiden lisäksi maukasta kotiruokalounasta.

Osake on Ykkönen 

Vuonna 2020 yhtiöjärjestykseen tehdyn muutoksen johdosta Laukaan Peurunkagolfissa golfosakkeen omistaminen on myös riskitöntä. Laukaan golfosakkeen pelioikeus sisältää mm. yhden aikuispelioikeuden ja yhden junioripelioikeuden (lapsi tai lapsenlapsi (ikäraja 21v. )), nimetyille pelioikeuksille rajattoman käytön ja lukuisat osakkaille suunnatut rahanarvoiset edut.

Laukaassa nimetyt pelioikeudet voi myös vaihtaa pelilippuihin. Kaikki golfosakkeet ovat myynnissä vapailla markkinoilla ja myynnissä olevat osakkeet löytää LPG:n kauppapaikalta.

Laukaassa myös osakkeen nimetyn pelioikeuden ja hoitovastikkeen voi maksaa itse myös liikuntasetelillä ym. vastaavalla, mitkä käy Peurunkagolfiin! 

Vuonna 2022 Laukaa Peurunkagolfin hoitovastike oli 565 € eli halvempi kuin vuokrapelioikeuden hinta 600 €. Kenttäyhtiöllä on tätä nykyä 767 osakasta ja kahtena edellisvuonna osakkeita liikkui omistajalta toiselle mainiosti peräti 255 kappaletta. Golfosakkeiden hinnat ovat olleet selvässä nousussa viime vuosina, joka osaltaan kertoo yhtiöjärjestysmuutoksen ja muiden toimien onnistumisesta. Osakkaana Laukaassa saa etuja peräti 39 eri Suomen kentälle, mikä on mainitsemisen arvoista.

Suuntaa tai laukkaa siis tiesi Laukaalle, jossa myös pelinautinto lähtee helposti laukalle – sen verran hurmaavan ja haastavan kentän yhdistelmästä on kyse. Tervetuloa nauttimaan joka aistilla Peurunkagolfiin!