fbpx

Linna Golf – Kokonaisvaltaisia elämyksiä

Linna Golf on yksi menestystarina, joka rakentuu oikeisiin, joskus rohkeisiinkin valintoihin, matkalla kohti kannattavaa kansainvälistä liiketoimintaa.

Linna Golf on yksi Suomen arvostetuimmista golfkentistä, tavoitteenaan tarjota Suomen parhaita golfelämyksiä. Ja tässä Linna Golf on myös onnistunut, sillä kansalliset (mm. Golflehti) ja kansainväliset (mm. Golf World) rankingit ovat arvostaneet Linna Golfin useita kertoja Suomen parhaaksi kentäksi niin kokonaisuuden kuin erilaisten palvelukategorioiden puolesta. Viimeisimpänä saavutuksena on Linna Golfin sijoittuminen Manner-Euroopan top 100 -listalle, sijalle 65. Kilpailu tällaisesta tunnustuksesta on kovaa, sillä Suomeen on noussut viime vuosina upeita golfkohteita ja Linna Golf tiedostaakin tunnustusten luomat odotukset ja vastuun vastata joka päivä, jokaisen pelaajan kohdalla odotukseen Suomen parhaasta kokonaiselämyksestä golfin parissa.

Linna Golf haluaa olla Suomen ykköskenttä kokonaiskokemuksen osalta. Kaiken tekemisen tulee olla huippuluokkaa ja siinä heitä on sparraamassa mm. European Tour -organisaatio. Kentän tulee olla loistokunnossa, mutta se ei ole itsetarkoitus. Se, että asiakkaat kokevat saavansa rahoilleen vastiketta – on oleellista. Kuuluminen kansainvälisiin kenttäverkostoihin tarjoaa golfyhteisön johtamisen tuen lisäksi myös arvokkaita etuja osakkaille.

Osakkaat strategian keskiössä

Linna Golf on osakekenttä – ja haluaa lisää uusia osakkaita. Tavoitteena on 500 aktiivisen osakkaan kansainvälinen golfkeskus. Osakkaat ovat nostettu myös Linna Golfin strategiassa keskiöön. Päästäkseen tähän tavoitteeseen, on kuitenkin panostettava myös muihin strategisiin painopisteisiin, jotka tukevat kokonaisuutta. Panostamalla mm. yritysmyyntiin, pystytään hoitovastikkeet pitämään maltillisina.

Linna Golfissa on tehty viime vuosien aikana rohkeita valintoja golfosakkeiden arvostuksen kasvattamisen eteen. Tämä on vaatinut mm. pelituotteiden uudelleen tuotteistamista sekä strategian uudistamista. Pelioikeuksien hintaa laskettiin hetkellisesti, jotta saatiin golfarit kokemaan Linna Golfin palvelukokonaisuus ja ihastumaan siihen. Valinta oli rohkea ja tietysti hetkellisesti aiheutti tyytymättömyyttä myös osakkaissa. Linna Golfissa oltiin kuitenkin vakuuttuneita, että näin pitää tehdä, jotta pitkällä aikavälillä saadaan hoitovastike edullisemmaksi kuin pelioikeus. Päättäväisyys ja rohkeus kannatti, sillä jo muutamassa vuodessa hoitovastikkeiden hinnat saatiin edullisemmaksi kuin pelioikeus. 

Nykyään Linna Golf houkutteleekin yhteisön jäseniksi kulmalla – tule kokeilemaan, uskomme että jäät. Yhteisön jäsenyys muuttuu kokeilun myötä pelioikeuden vuokraajaksi ja asiakaspolun päässä odottaa osakkuus, jolla pääsee hyödyntämään sekä kansainväliset että kansalliset kenttäedut.

Kokonaisvaltaista osakkaista huolehtimista

Jo arvomaailmasta lähtien Linna Golfilaisille on tärkeää huolehtia kokonaisvaltaisesti osakkaistaan. Laadun halutaan säilyvän muuallakin kuin kentällä. Osakkaiden pelaaminen halutaan tehdä mahdollisimman helpoksi ja Linna Golfin caddiemastereilla onkin tapana varata osakkaille peliaikoja myös muilta kentiltä, sillä palvelusta ei haluta tinkiä.

Linna Golf ja Kytäjä Golf ovat halunneet tarjota osakkailleen mahdollisuuden monipuolistaa pelikokemustaan tarjoten lisäpelioikeuden 100€ hintaan. Tämä onkin ollut yksi käytetyimmistä ja pidetyimmistä osakaseduista. Kytäjä Golfin lisäpelioikeus mahdollistaa myös sen, että vaikka Linna Golfissa olisi yritystapahtuma, pääsee osakas silti pelaamaan.

Linna Golfin osakkaille on tarjottu myös muita etuja ja etuja halutaan kehittää edelleen tulevaisuudessa. Osakkaat saavat varata peliaikansa 14 vuorokautta etukäteen ja saavat mm. Vanajalinnan ravintoloista 20% alennuksen. Kuuluminen kansainväliseen European Tour Destination -verkostoon tarjoaa osakkaille lukuisia pelaamisen etuja myös ulkomaisilla huippuluokan kentillä. Tietenkään osakkuuden mahdollistamaa äänioikeutta ei saa unohtaa, sillä osakkaat ovat osaltaan vaikuttamassa Linna Golfin kehittämiseen ja tulevaisuuteen.

Linna Golfissa keskiössä on golfarista huolehtiminen, loistoluokan kenttä, yhteisöllisyys ja palvelut. Jos et ole vielä pelannut Linna Golfissa, nyt on aika, sillä Suomen parhaat golfelämykset odottavat sinua. Varoitamme kuitenkin, että Linna Golf saattaa viedä sydämesi ja kohta oletkin jo kyselemässä mistä sinäkin saisit Linna Golfin osakkeen.

Tutustu kenttiin

Aulanko Golf – Golfia vuodesta 1940

Aulanko Golfin 9-reikäinen Hugo-kenttä on Suomen vanhin, mikäli ennallaan säilynyttä lay-outia pidetään mittarina. Tämä kenttä on toiminut edelläkävijänä ja esimerkkinä useille myöhemmin rakennetuille kentille, ja

Lue koko artikkeli