Pernajanlahden rannalla Loviisassa noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja alle puolen tunnin päässä Loviisasta ja Porvoosta sijaitsee Sea Golf Rönnäs, joka tarjoilee golfareille säväyttävän ja merellisen pelikokemuksen.

Vuonna 1989 perustetun golfkeskuksen kentistä 18-reikäinen Meri ja 9-reikäinen Puisto tarjoavat haasteita ja onnistumisen kokemuksia kaiken tasoisille pelaajille. Kaukaa saapuville on tarjolla myös majoitusvaihtoehtoja, sillä golfkeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat vuokramökit mahdollistavat pidempienkin pelireissujen tekemisen alueella.

Osake on Ykkönen

Myös Sea Golf Rönnäsissä golfosakkeiden vaihtuvuus on kasvanut suosiollisesti viimeisen 3 vuoden aikana. Eteenpäin katsomisesta ja muutoksen mukana pysymisestä kielii sekin, että tällä hetkellä kenttäyhtiö onkin suunnittelemassa muutoksia yhtiöjärjestykseen golfareiden yhteisen edun nimeen.

Jos haluat kokea merellisen tunnelman ja vehreät kentät, kannattaa oitis suunnata katse Pernajanlahden rannoille ja kokemaan aistikas pelikokemus Sea Golf Rönnäsiin.