Vuonna 1982 perustettu Tuusulan Golfklubi on yksi ehdoton kiintokohde Suomen golfkartalla. Tuusulan Golfklubin näppärä sijainti mahdollistaa golfnautinnon noin vartin päässä Kehä III:lta. Kentän ominaispiirteenä on sen pelattavuus ja kierroksen sujuvuus lyhyiden siirtymien ja onnistuneen reitityksen ansiosta ja juuri siksi golfkierrokset Tuusulassa taittuvat jouhevasti vaikka työpäivän päätteeksi.

Viime vuosien väylämuutokset antavat pelinautintoa ja sopivasti haastetta upeasti muotoiltujen griinien ja väyläbunkkereiden oivaltavan sijoittelun myötä. Muutosten taustalla on kivenkova Skotlantilainen golfkenttäarkkitehti Martin Ebert, joka on työskennellyt muun muassa seitsemän British Open kentän muutostöiden parissa. Kentän vaihtelevat puisto- ja metsämaisemat tarjoavat miellyttävän pelikokemuksen Tuusulanjärven kulttuuriympäristössä. Klubilla voit rentoutua kierroksen jälkeen lempeissä löylyissä ja nauttia klubiravintolan rauhallisesta tunnelmasta.

Osake on Ykkönen 

Tuusulan Golfklubill on tätä nykyä 750 aktiivista pelioikeutta, jotka sisältyvät kenttäyhtiön golfosakkeisiin sekä 100 junioripelioikeutta tukemassa juniorigolfia. Golfosakkeita on liikkunut viime vuosien trendin mukaisesti kasvavassa määrin vanhemmalta osakaskunnalta nuoremmille sukupolville.

 

Tuusulassa on aina mietitty osakkaan ja golfarin etua. Yhtenä esimerkkinä on kuuden lähialueen golfkentän yhteistyö, jolla Tuusulan Golfklubin pelioikeudella pelaava voi vierailla kuukausittain vaihtuvalla vieraskentällä kaudella 2022 veloituksetta. Etua ei tarvitse erikseen lunastaa, vaan se on automaattisesti pelioikeutta käyttävän käytössä. Yhteistyökentät ovat Nurmijärven Golfkeskus, HyviGolf, Hirvihaara Golf, Tawast Golf ja Lahden Golf.

 

Tuusulan Golfklubin pitkäaikainen toimitusjohtaja Timo Mansnérus on myös ollut synnyttämässä Kultakortti -hanketta, jolla tätä nykyä 25 eri golfyhtiön osakkaat pelaavat näillä kentillä 7 kertaa veloituksetta 165 € vuosimaksua vastaan. Kun kenttäyhtiö on liittynyt järjestelmään, on kentän osakkailla mahdollisuus hankkia oma henkilökohtainen Kultakortti-status omalta caddiemasterilta hintaan 165 euroa. Kultakorttilaisille suunnatun tyytyväisyyskyselyn mukaan 35 % pelaajista hyödyntää mahdollisuutta kauden aikana 10-20 kertaa, joten kyseessä on todella kätevä ja rahanarvoinen golfosakkaille suunnattu etuus.

Tuusulan Golfklubin ainainen lämmin tunnelma sekä harvinaisen nautinnollinen golfkenttä ovat yhdistelmä, joka jokaisen itseään golfariksi kutsuvan kannattaa lähteä kokemaan oitis. Pelinautinto on taattu ja golfelämys mainio.